Menu
Your Cart

Držači za medalje - Timski Sportovi

Držači za medalje - Timski Sportovi    

Držači za medalje sa Vašim natpisom - po Vašoj želji Držači za medalje sa Vašim natpisom - po Vašoj želji
New
Model: po zelji
Budite originalni i jedinstveni!Naručite držač za medalje po Vašoj želji!Napravićemo za Vas Držač za medalje od DRVETA sa Vašim imenom ili tekstom po Vašoj želji, veličine po Vašoj želji.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkaču.Plaća se pr..
1490 Dinara
Fudbal - Držači za Medalje
New
Model: Fudbal
Naručite držač za medalje za fudbal / fudbalerePravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medalje zaradio svojim trudom i ..
1490 Dinara
Hokej na ledu - Držači za Medalje
New
Model: Hokej na ledu
Naručite držač za medalje sa imenom i figuricom Hokejaša!Pravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakog hokejaša koji je svoje medalje zara..
1490 Dinara
Košarka - Držači za medalje
New
Model: košarka
Naručite držač za medalje sa imenom po želji i figuricom košarkePravljeni od drveta, u dve veličine:- manji, širine 30cm koji može da primi 25-30 medalja,- veći, širine od 50cm koji može da primi do 60 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj košarkaš..
1490 Dinara
Moje Medalje - Držači za medalje
New
Model: Moje medalje
Naručite jednostavno - Držači za medalje - "Moje Medalje" Pravljeni od DRVETA, provereno izdrže do 30 medalja.Veliki držači za medalje su predviđeni da drže do 60 medalja.NA SLICI JE STANDARDNI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkač..
1490 Dinara
Odbojka - Držači za Medalje
New
Model: odbojka
Naručite držač za medalje za Odbojku : za sve male i velike odbojkašice i odbojkaše!Pravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je s..
1490 Dinara
Rukomet - Držači za Medalje
New
Model: Rukomet
Naručite držač za medalje za Rukomet : za sve male i velike rukometašice i rukometaše!Pravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je..
1490 Dinara
Vaterpolo - Držači za Medalje
New
Model: Vaterpolo
 Naručite držač za medalje za Vaterpolo - sa imenom i figuricom vaterpolisteDržači za medalje su pravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan ..
1490 Dinara
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)

Pošalji Viber poruku