Menu
Your Cart

Trčanje, Bajk, Plivanje, triatlon - Držači za medalje

Trčanje, Bajk, Plivanje, triatlon - Držači za medalje

5k 10k 21k 42k - Trčanje - Držači za medalje
New
Model: 5k-10k-21k-42k
Naručite držač za medalje sa natpisom:"5k 10k 21k 42k"i figuricom trkačice ili trkačaPravljeni od drveta, i ovaj model pravimo isključivo u širini od 50cm koji može da primi do 60 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkaču.Plaća se p..
1990 Dinara
Biciklizam - Držači za Medalje
New
Model: biciklizam
Naručite držač za medalje sa imenom i figuricom BiciklistePravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakog biciklistu koji je svoje medalje z..
1490 Dinara
Držač za Medalje sa imenom ili tekstom uz figuru za TRIATLON
New
Model: diy-with-triathlon
Naručite Držač za Medalje sa imenom ili tekstom uz figuru za TRIATLON Pravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medalje s..
1490 Dinara
Halfmarathons - Trčanje - Držači za medalje
New
Model: Halfmarathons
Naručite jednostavno - Držači za medalje sa natpisom "Halfmarathons" Pravljeni od DRVETA, standardni model provereno izdrži do 30 medalja, a veliki do 60 medalja.NA SLICI JE STANDARDNI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkaču.(Jeftin..
1490 Dinara
I love Running - Trčanje - Držači za medalje
New
Model: I love Running
Naručite jednostavno - Držači za medalje - "I love Running" Standardni model provereno izdrži do 30 medalja, a veliki držači za medalje su pravljeni od jačeg DRVETA, predviđeni da drže do 60 medalja.NA SLICI JE VEĆI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan ne..
1490 Dinara
Just one more race - Držači za Medalje
New
Model: just-one-more-race
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Just one more race" Pravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medalje zaradio svo..
1490 Dinara
Moje Medalje - Držači za medalje
New
Model: Moje medalje
Naručite jednostavno - Držači za medalje - "Moje Medalje" Pravljeni od DRVETA, provereno izdrže do 30 medalja.Veliki držači za medalje su predviđeni da drže do 60 medalja.NA SLICI JE STANDARDNI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkač..
1490 Dinara
Moje Trke - Trčanje - Držači za medalje
New
Model: Moje Trke
Naručite jednostavno - Držači za medalje - "Moje Trke" Pravljeni od DRVETA, provereno izdrže do 30 medalja.Veliki držači za medalje su pravljeni da drže do 60 medalja.NA SLICI JE STANDARDNI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkaču.(J..
1490 Dinara
Plivanje - Držači za medalje
New
Model: Plivanje
Držači za medalje za plivače / Plivanje - Naručite jednostavno! Svi modeli su pravljeni od DRVETA.Standardni model provereno izdrži do 30 medalja.Veliki držači za medalje su predviđeni da drže do 60 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoga ko se bav..
1490 Dinara
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)

Pošalji Viber poruku