Menu
Your Cart

Držači za medalje - Individualni Sportovi

Držači za medalje - Individualni Sportovi

5k 10k 21k 42k - Trčanje - Držači za medalje
New
Model: 5k-10k-21k-42k
Naručite držač za medalje sa natpisom:"5k 10k 21k 42k"i figuricom trkačice ili trkačaPravljeni od drveta, i ovaj model pravimo isključivo u širini od 50cm koji može da primi do 60 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkaču.Plaća se p..
1990 Dinara
Balet - Držači za Medalje Balet - Držači za Medalje
New
Model: balet
Naručite držač za medalje sa imenom i figuricom BalerinePravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medalje zaradio svojim ..
1490 Dinara
Biciklizam - Držači za Medalje
New
Model: biciklizam
Naručite držač za medalje sa imenom i figuricom BiciklistePravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakog biciklistu koji je svoje medalje z..
1490 Dinara
Držač za Medalje sa imenom ili tekstom uz figuru GIMNASTIČARA
New
Model: diy-with-gym
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Držač za Medalje sa imenom ili tekstom uz figuru GIMNASTIČARKE  Pravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za ro..
1490 Dinara
Držač za Medalje sa imenom ili tekstom uz figuru za PLES
New
Model: diy-with-dance
Držač za Medalje sa imenom ili tekstom uz figuru za PLES Pravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medalje zaradio svojim..
1490 Dinara
Držač za Medalje sa imenom ili tekstom uz figuru za TRIATLON
New
Model: diy-with-triathlon
Naručite Držač za Medalje sa imenom ili tekstom uz figuru za TRIATLON Pravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medalje s..
1490 Dinara
Držači za medalje sa Vašim natpisom - po Vašoj želji Držači za medalje sa Vašim natpisom - po Vašoj želji
New
Model: po zelji
Budite originalni i jedinstveni!Naručite držač za medalje po Vašoj želji!Napravićemo za Vas Držač za medalje od DRVETA sa Vašim imenom ili tekstom po Vašoj želji, veličine po Vašoj želji.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkaču.Plaća se pr..
1490 Dinara
Halfmarathons - Trčanje - Držači za medalje
New
Model: Halfmarathons
Naručite jednostavno - Držači za medalje sa natpisom "Halfmarathons" Pravljeni od DRVETA, standardni model provereno izdrži do 30 medalja, a veliki do 60 medalja.NA SLICI JE STANDARDNI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkaču.(Jeftin..
1490 Dinara
I love Running - Trčanje - Držači za medalje
New
Model: I love Running
Naručite jednostavno - Držači za medalje - "I love Running" Standardni model provereno izdrži do 30 medalja, a veliki držači za medalje su pravljeni od jačeg DRVETA, predviđeni da drže do 60 medalja.NA SLICI JE VEĆI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan ne..
1490 Dinara
JIU JITSU - Držači za medalje JIU JITSU - Držači za medalje
New
Model: JIUJITSU
Kao podrška takmičenju "OPEN LOZNICA 2024"DRŽAČI MEDALJA ZA JIU JITSU SU DO KRAJA MAJA NA POPUSTU! (-200 DINARA)Držači za medalje - "JIU JITSU" - Naručite jednostavno! Standardni model je za do 30 medalja.Svi držači su pravljeni od drveta, a Veliki držači za medalje su predviđeni da drže i do 60 me..
1290 Dinara
Judo - Držači za medalje
New
Model: Judo
Držači za medalje - "JUDO" - Naručite jednostavno! Standardni model je za do 30 medalja.Svi držači su pravljeni od drveta, a Veliki držači za medalje su predviđeni da drže i do 60 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoga ko se bavi ili se bavio judo..
1490 Dinara
Just one more race - Držači za Medalje
New
Model: just-one-more-race
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Just one more race" Pravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medalje zaradio svo..
1490 Dinara
Karate - Držači za medalje Karate - Držači za medalje
New
Model: Karate
Držači za medalje - "Karate" - Naručite jednostavno! Standardni model je za do 30 medalja.Veliki držači za medalje su pravljeni od drveta i predviđeni da drže do 60 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoga ko se bavi ili se bavio karateom.Montaža dr..
1490 Dinara
Karatistkinja - Držači za Medalje Karatistkinja - Držači za Medalje
New
Model: Karatistkinja
Naručite držač za medalje sa figuricom KaratistkinjePravljeni od drveta, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medalje zaradio svojim trudom i znojem.Plaća se pri preuzimanju, a za..
1490 Dinara
Kickboxing - Držači za Medalje
New
Model: kickboxing
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Kickboxing" Pravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medalje zaradio svojim trud..
1490 Dinara
Moje Medalje - Držači za medalje
New
Model: Moje medalje
Naručite jednostavno - Držači za medalje - "Moje Medalje" Pravljeni od DRVETA, provereno izdrže do 30 medalja.Veliki držači za medalje su predviđeni da drže do 60 medalja.NA SLICI JE STANDARDNI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkač..
1490 Dinara
Moje Trke - Trčanje - Držači za medalje
New
Model: Moje Trke
Naručite jednostavno - Držači za medalje - "Moje Trke" Pravljeni od DRVETA, provereno izdrže do 30 medalja.Veliki držači za medalje su pravljeni da drže do 60 medalja.NA SLICI JE STANDARDNI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkaču.(J..
1490 Dinara
Plivanje - Držači za medalje
New
Model: Plivanje
Držači za medalje za plivače / Plivanje - Naručite jednostavno! Svi modeli su pravljeni od DRVETA.Standardni model provereno izdrži do 30 medalja.Veliki držači za medalje su predviđeni da drže do 60 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoga ko se bav..
1490 Dinara
Šah - Držači za medalje
New
Model: šah
Naručite držač za medalje sa imenom po želji i figuricom ŠAHAPravljeni od drveta, u dve veličine:- manji, širine 30cm koji može da primi 25-30 medalja,- veći, širine od 50cm koji može da primi do 60 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj šahistkinji..
1490 Dinara
Stoni Tenis - Držači za Medalje
New
Model: Stoni Tenis
Naručite držač za medalje za Stoni TenisPravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medalje zaradio svojim trudom i znojem...
1490 Dinara
Streljaštvo - Držači za Medalje
New
Model: Streljaštvo
Naručite držač za medalje sa imenom i figuricom StreljaštvaPravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za ljubitelje streljaštva.Plaća se pri preu..
1490 Dinara
Taekwondo - Držači za Medalje Taekwondo - Držači za Medalje
New
Model: taekwondo
Naručite držač za medalje "Taekwondo" Pravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.UMESTO NATPISA TAEKWONDO MOŽE DA PIŠE I IME DETETA!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko..
1490 Dinara
Držač za medalje sa natpisom "Always Earned - Never Given"
New
Model: Always Earned - Never Given
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Always Earned - Never Given" i sa figuricom trkačice ili trkačaPravljeni od DRVETA, s tim da ovaj model pravimo samo u većoj veličini širine 50cm (zbog širine teksta) i on prima do 60 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za r..
1990 Dinara
Veslanje - Držači za medalje
New
Model: Veslanje
Naručite držač za medalje za Veslanje - veslačice i veslačePravljeni od DRVETA, standardni model provereno izdrži do 30 medalja, a veliki do 60 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medalje zaradio svojim trudom i znojem.Plaća se p..
1490 Dinara
Showing 1 to 24 of 24 (1 Pages)

Pošalji Viber poruku