Menu
Your Cart

Držači za medalje - Individualni Sportovi

Držači za medalje - Individualni Sportovi

Model: archery
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Archery" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje meda..
1490 Dinara
Model: arm-wrestling
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Arm wrestling" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoj..
1490 Dinara
Model: athletics
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Athletics" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje me..
1490 Dinara
Model: ballet
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Ballet" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medal..
1490 Dinara
Model: billiards
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Billiards" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje me..
1490 Dinara
Model: chess
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Chess" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medalj..
1490 Dinara
Model: diving
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Diving" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medal..
1490 Dinara
Model: diy-with-gym
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Držač za Medalje sa imenom ili tekstom uz figuru GIMNASTIČARA" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je ..
1490 Dinara
Model: diy-with-dance
Držač za Medalje sa imenom ili tekstom uz figuru za PLES Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je sv..
1490 Dinara
Model: diy-with-triathlon
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Držač za Medalje sa imenom ili tekstom uz figuru za TRIATLON" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je s..
1490 Dinara
Držači za medalje sa Vašim natpisom - po Vašoj želji
New
Model: po zelji
Budite originalni i jedinstveni!Naručite držač za medalje po Vašoj želji!Napravićemo za Vas Držač za medalje od livenog pleksiglasa sa Vašim imenom ili tekstom po Vašoj želji, veličine po Vašoj želji.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkač..
1490 Dinara
Model: fencing
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Fencing" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje meda..
1490 Dinara
Model: fishing
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Fishing" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje meda..
1490 Dinara
Gymnastics - Držači za medalje - Engleska verzija
New
Model: gimnastics
Držači za medalje - "Gymnastics" - Naručite jednostavno! Veliki držači za medalje su pravljeni od jačeg livenog pleksiglasa, predviđeni da drže do 60 medalja.Ovde je konkretno Engleska verzija, a imamo i srpsku verziju.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan neko..
1490 Dinara
Gymnastics sa Srcem - Držači za medalje
New
Model: gimnastics-srce
Držači za medalje - "Gymnastics ♥" - Naručite jednostavno! Veliki držači za medalje su pravljeni od livenog pleksiglasa, predviđeni da drže do 60 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoga ko se bavi ili se bavio gimnastikom.Montaža držača je jednosta..
1490 Dinara
Model: i-love-archery
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love archery" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svo..
1490 Dinara
Model: i-love-boxing
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love boxing" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoj..
1490 Dinara
Model: i-love-chess
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love chess" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje..
1490 Dinara
Model: i-love-dance
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love dance" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje..
1490 Dinara
Model: i-love-diving
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love diving" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoj..
1490 Dinara
Model: i-love-fishing
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love fishing" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svo..
1490 Dinara
I love motorcycling - Držači za Medalje
New
Model: i-love-motorcycling
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love motorcycling" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko j..
1490 Dinara
I love skiing - Držači za Medalje
New
Model: i-love-skiing
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love skiing" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoj..
1490 Dinara
I love snooker - Držači za Medalje
New
Model: i-love-snooker
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love snooker" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svo..
1490 Dinara
I love snowboard - Držači za Medalje
New
Model: i-love-snowboard
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love snowboard" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je s..
1490 Dinara
I love squash - Držači za Medalje
New
Model: i-love-squash
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love squash" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoj..
1490 Dinara
I love swimming - Držači za Medalje
New
Model: i-love-swimming
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love swimming" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je sv..
1490 Dinara
I love tennis - Držači za Medalje
New
Model: i-love-tennis
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love tennis" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoj..
1490 Dinara
Motorcycling - Držači za Medalje
New
Model: motorcycling
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Motorcycling" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje..
1490 Dinara
My medals - Držači za Medalje
New
Model: my-medals
Naručite držač za medalje sa natpisom: "My medals" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje me..
1490 Dinara
Snooker - Držači za Medalje
New
Model: snooker
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Snooker" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje meda..
1490 Dinara
Snowboard - Držači za Medalje
New
Model: snowboard
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Snowboard" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje me..
1490 Dinara
Table tennis - Držači za Medalje
New
Model: table-tennis
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Table tennis" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje..
1490 Dinara
Wrestling - Držači za Medalje
New
Model: wrestling
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Wrestling" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje me..
1490 Dinara
Rowing - Veslanje - Držači za medalje
New
Model: rowing
Naručite držač za medalje sa natpisom: "ROWING" Pravljeni od livenog pleksiglasa, standardni model provereno izdrži do 30 medalja, a veliki do 60 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medalje zaradio svojim trudom i znojem.Plaća se..
1490 Dinara
Showing 1 to 35 of 35 (1 Pages)

Pošalji Viber poruku