Menu
Your Cart

Borilačke veštine - Držači za medalje

Borilačke veštine - Držači za medalje

JIU JITSU - Držači za medalje JIU JITSU - Držači za medalje
New
Model: JIUJITSU
Kao podrška takmičenju "OPEN LOZNICA 2024"DRŽAČI MEDALJA ZA JIU JITSU SU DO KRAJA MAJA NA POPUSTU! (-200 DINARA)Držači za medalje - "JIU JITSU" - Naručite jednostavno! Standardni model je za do 30 medalja.Svi držači su pravljeni od drveta, a Veliki držači za medalje su predviđeni da drže i do 60 me..
1290 Dinara
Judo - Držači za medalje
New
Model: Judo
Držači za medalje - "JUDO" - Naručite jednostavno! Standardni model je za do 30 medalja.Svi držači su pravljeni od drveta, a Veliki držači za medalje su predviđeni da drže i do 60 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoga ko se bavi ili se bavio judo..
1490 Dinara
Karate - Držači za medalje Karate - Držači za medalje
New
Model: Karate
Držači za medalje - "Karate" - Naručite jednostavno! Standardni model je za do 30 medalja.Veliki držači za medalje su pravljeni od drveta i predviđeni da drže do 60 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoga ko se bavi ili se bavio karateom.Montaža dr..
1490 Dinara
Karatistkinja - Držači za Medalje Karatistkinja - Držači za Medalje
New
Model: Karatistkinja
Naručite držač za medalje sa figuricom KaratistkinjePravljeni od drveta, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medalje zaradio svojim trudom i znojem.Plaća se pri preuzimanju, a za..
1490 Dinara
Kickboxing - Držači za Medalje
New
Model: kickboxing
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Kickboxing" Pravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medalje zaradio svojim trud..
1490 Dinara
Moje Medalje - Držači za medalje
New
Model: Moje medalje
Naručite jednostavno - Držači za medalje - "Moje Medalje" Pravljeni od DRVETA, provereno izdrže do 30 medalja.Veliki držači za medalje su predviđeni da drže do 60 medalja.NA SLICI JE STANDARDNI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkač..
1490 Dinara
Taekwondo - Držači za Medalje Taekwondo - Držači za Medalje
New
Model: taekwondo
Naručite držač za medalje "Taekwondo" Pravljeni od DRVETA, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.UMESTO NATPISA TAEKWONDO MOŽE DA PIŠE I IME DETETA!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko..
1490 Dinara
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)

Pošalji Viber poruku