Menu
Your Cart

Borilačke veštine - Držači za medalje

Borilačke veštine - Držači za medalje

Model: aikido
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Aikido" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje medal..
1290 Dinara
Držači za medalje sa Vašim natpisom - po Vašoj želji
New
Model: po zelji
Budite originalni i jedinstveni!Naručite držač za medalje po Vašoj želji!Napravićemo za Vas Držač za medalje od livenog pleksiglasa sa Vašim imenom ili tekstom po Vašoj želji, veličine po Vašoj želji.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkač..
1290 Dinara
Model: i-love-aikido
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love aikido" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoj..
1290 Dinara
Model: i-love-jiujtsu
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love jiujtsu" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svo..
1290 Dinara
I love judo - Držači za Medalje
New
Model: i-love-judo
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love judo" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje ..
1290 Dinara
I Love Karate - Držači za medalje
New
Model: I love Karate
Držači za medalje - "I Love Karate" - Naručite jednostavno! Standardni model provereno izdrži do 30 medalja.Veliki držači za medalje su pravljeni od jačeg livenog pleksiglasa, predviđeni da drže do 60 medalja.NA SLICI JE VEĆI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za ..
1290 Dinara
I love kickboxing - Držači za Medalje
New
Model: i-love-kickboxing
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love kickboxing" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je ..
1290 Dinara
Jiujitsu - Držači za Medalje
New
Model: jiujitsu
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Jiujitsu" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje med..
1290 Dinara
Karate - Držači za medalje Karate - Držači za medalje
New
Model: Karate
Držači za medalje - "Karate" - Naručite jednostavno! Standardni model provereno izdrži do 30 medalja.Veliki držači za medalje su pravljeni od jačeg livenog pleksiglasa, predviđeni da drže do 60 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoga ko se bavi ili..
1290 Dinara
Karate with women clipart - Držači za Medalje
New
Model: karate-with-women-clipart
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Karate with women clipart" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakog..
1290 Dinara
Kickboxing - Držači za Medalje
New
Model: kickboxing
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Kickboxing" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje m..
1290 Dinara
Martial arts - Držači za Medalje
New
Model: martial-arts
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Martial arts" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje..
1290 Dinara
Showing 1 to 12 of 17 (2 Pages)