Menu
Your Cart

Trčanje - Držači za medalje

Držači za medalje - Trčanje

5k 10k 21k 42k - Trčanje - Držači za medalje
New
Model: 5k-10k-21k-42k
Naručite jednostavno držač za medalje sa natpisom:"5k 10k 21k 42k" Pravljeni od livenog pleksiglasa, standardni model provereno izdrži do 30 medalja, a veliki do 60 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkaču.Plaća se pri preuzimanju,..
1490 Dinara
Držači za medalje sa Vašim natpisom - po Vašoj želji
New
Model: po zelji
Budite originalni i jedinstveni!Naručite držač za medalje po Vašoj želji!Napravićemo za Vas Držač za medalje od livenog pleksiglasa sa Vašim imenom ili tekstom po Vašoj želji, veličine po Vašoj želji.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkač..
1490 Dinara
Halfmarathons - Trčanje - Držači za medalje Halfmarathons - Trčanje - Držači za medalje
New
Model: Halfmarathons
Naručite jednostavno - Držači za medalje: "Halfmarathons" Pravljeni od livenog pleksiglasa, standardni model provereno izdrži do 30 medalja, a veliki do 60 medalja.NA SLICI JE STANDARDNI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkaču.(Jeft..
1490 Dinara
Model: i-love-athletics
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love athletics" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je s..
1490 Dinara
I love Running - Trčanje - Držači za medalje I love Running - Trčanje - Držači za medalje
New
Model: I love Running
Naručite jednostavno - Držači za medalje - "I love Running" Standardni model provereno izdrži do 30 medalja, a veliki držači za medalje su pravljeni od jačeg livenog pleksiglasa, predviđeni da drže do 60 medalja.NA SLICI JE VEĆI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon z..
1490 Dinara
I love triathlon - Držači za Medalje
New
Model: i-love-triathlon
Naručite držač za medalje sa natpisom: "I love triathlon" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je s..
1490 Dinara
Just one more race - Držači za Medalje
New
Model: just-one-more-race
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Just one more race" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je..
1490 Dinara
Marathons - Držači za Medalje
New
Model: marathons-medal-hangers
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Marathons" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svoje me..
1490 Dinara
Maratoni - Trčanje - Držači za medalje Maratoni - Trčanje - Držači za medalje
New
Model: Maratoni
Naručite jednostavno - Držači za medalje - Maratoni Pravljeni od livenog pleksiglasa, provereno izdrže do 30 medalja.Veliki držači za medalje su pravljeni da drže do 60 medalja.NA SLICI JE STANDARDNI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili..
1490 Dinara
Moje Medalje - Trčanje - Držači za medalje Moje Medalje - Trčanje - Držači za medalje
New
Model: Moje medalje
Naručite jednostavno - Držači za medalje - "Moje Medalje" Pravljeni od livenog pleksiglasa, provereno izdrže do 30 medalja.Veliki držači za medalje su predviđeni da drže do 60 medalja.NA SLICI JE STANDARDNI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkač..
1490 Dinara
Moje Trke - Trčanje - Držači za medalje Moje Trke - Trčanje - Držači za medalje
New
Model: Moje Trke
Naručite jednostavno - Držači za medalje - "Moje Trke" Pravljeni od livenog pleksiglasa, provereno izdrže do 30 medalja.Veliki držači za medalje su pravljeni da drže do 60 medalja.NA SLICI JE STANDARDNI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ..
1490 Dinara
Moje Zmage - Držači za medalje
New
Model: Moje Zmage
Naručite Držač za medalje - "Moje Zmage" Pravljeni od livenog pleksiglasa, provereno izdrže do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan.Plaća se pri preuzimanju (važi za Srbiju) dok je za države iz regiona rok isporuke do 7 radnih dana...
1490 Dinara
Showing 1 to 12 of 20 (2 Pages)

Pošalji Viber poruku