Menu
Your Cart

Gimnastika - Držači za medalje

Gimnastika - Držači za medalje

Model: diy-with-gym
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Držač za Medalje sa imenom ili tekstom uz figuru GIMNASTIČARA" Pravljeni od livenog pleksiglasa debljine 6mm, standardni model je veličine 50cm i izdrži do 60 medalja, a manji veličine 30cm je za do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je ..
1490 Dinara
Držači za medalje sa Vašim natpisom - po Vašoj želji
New
Model: po zelji
Budite originalni i jedinstveni!Naručite držač za medalje po Vašoj želji!Napravićemo za Vas Držač za medalje od livenog pleksiglasa sa Vašim imenom ili tekstom po Vašoj želji, veličine po Vašoj želji.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkačici ili trkač..
1490 Dinara
Gymnastics - Držači za medalje - Engleska verzija
New
Model: gimnastics
Držači za medalje - "Gymnastics" - Naručite jednostavno! Veliki držači za medalje su pravljeni od jačeg livenog pleksiglasa, predviđeni da drže do 60 medalja.Ovde je konkretno Engleska verzija, a imamo i srpsku verziju.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan neko..
1490 Dinara
Gymnastics sa Srcem - Držači za medalje
New
Model: gimnastics-srce
Držači za medalje - "Gymnastics ♥" - Naručite jednostavno! Veliki držači za medalje su pravljeni od livenog pleksiglasa, predviđeni da drže do 60 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoga ko se bavi ili se bavio gimnastikom.Montaža držača je jednosta..
1490 Dinara
Moje Medalje - Trčanje - Držači za medalje Moje Medalje - Trčanje - Držači za medalje
New
Model: Moje medalje
Naručite jednostavno - Držači za medalje - "Moje Medalje" Pravljeni od livenog pleksiglasa, provereno izdrže do 30 medalja.Veliki držači za medalje su predviđeni da drže do 60 medalja.NA SLICI JE STANDARDNI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan nekoj trkač..
1490 Dinara
Moje Zmage - Držači za medalje
New
Model: Moje Zmage
Naručite Držač za medalje - "Moje Zmage" Pravljeni od livenog pleksiglasa, provereno izdrže do 30 medalja.Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan.Plaća se pri preuzimanju (važi za Srbiju) dok je za države iz regiona rok isporuke do 7 radnih dana...
1490 Dinara
Always Earned - Never Given
New
Model: Always Earned - Never Given
Naručite držač za medalje sa natpisom: "Always Earned - Never Given" Pravljeni od livenog pleksiglasa, standardni model provereno izdrži do 30 medalja, a veliki do 60 medalja.NA FOTKI JE STANDARDNI MODEL!Ukoliko već imate držač za svoje medalje, ovo je savršen poklon za rođendan za svakoga ko je svo..
1490 Dinara
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)

Pošalji Viber poruku